100% veilig winkelen
Alleen natuurlijke producten
Home Zwangerschapsmultivitamine

Zwangerschapsmultivitamine

✓ Gratis verzending

✓ Tevredenheidsgarantie

✓ Natuurlijke producten

Om tijdens uw zwangerschap alle benodigde vitamines en voedingsstoffen binnen te krijgen, bestelt u onze zwangerschapsmultivitamine. Een zwangerschap vraagt veel van uw lijf, waardoor het soms lastig is om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen om uw baby goed te laten groeien. Misschien heeft u wel last van ochtendmisselijkheid of weinig eetlust. Dan is het slikken van zwangerschapsmultivitamine een uitkomst, omdat u zo toch al uw vitamines binnenkrijgt. Zorg goed voor uzelf en uw kindje door het kopen van een natuurlijke multivitamine die ervoor zorgt dat uw lijf helemaal klaar is voor de komst van uw kleintje.

Heeft u vragen over onze zwangerschapsmultivitamine?

Neem contact op!

Zwangerschapsmultivitamine voor uw zwangerschap én daarna

De multivitamine die u bij Vitameans.life kunt kopen, maken we van natuurlijke en biologische ingrediënten die zorgvuldig zijn samengesteld. In de supplementen zijn vitamines, foliumzuur en ijzer verwerkt en ze zijn daarom een perfecte aanvulling op uw voeding. De zwangerschapsmultivitamine is goed opneembaar en is ook te slikken wanneer u borstvoeding geeft. Op onze blog vindt u uitgebreide informatie over onze natuurlijke producten en ingrediënten, zodat u goed geïnformeerd uw bestelling in onze webshop plaatst. Naast het kopen van multivitamine bestelt u in onze webshop ook natuurlijke babyverzorgingsproducten en voedingssupplementen die u ook na de zwangerschap te ondersteunen. Voor jonge kinderen koopt u bij ons ook supplementen, zoals Ulgrip Junior.

Bekijk onze producten!

14,99 incl. 9% btw

Calcium D3 Forte 60st, voor sterke botten en tanden

13,99 incl. 9% btw

Chroom Actief 200 μg 60 tabletten

9,99 incl. 9% btw

Gold-Vit B™ Forte 60 tabs, B-complex in hoge dosering, met foliumzuur.

17,99 incl. 9% btw

Goud-Vit A+E 30 capsules, Teunisbloemolie, Vitamine A, E, Biotine.

12,99 incl. 9% btw

Goud Sylimaryna 100 mg 30 capsules

Het kopen van multivitamine doet u in onze duurzame webshop

Bestel uw zwangerschapsmultivitamine in onze webshop en profiteer van gratis verzending. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken via +31612345678 of door een e-mail te sturen naar info@vlife.nl. Ontdek onze natuurlijke producten en verwen uzelf in deze spannende en heerlijke periode.