100% veilig winkelen
Alleen natuurlijke producten
Home Wooden Spoon-producten

Wooden Spoon-producten

✓ Gratis verzending

✓ Tevredenheidsgarantie

✓ Natuurlijke producten

Vitameans.life verkoopt diverse producten van Wooden Spoon. Kies voor dit biologische merk dat louter met natuurlijke producten werkt. Door de biologische formules heeft de cosmetica een milde werking. Dankzij de duurzame en mens- en diervriendelijke productie zorgt u bij aanschaf van de producten van Wooden Spoon niet alleen goed voor uw huid, maar ook voor de planeet.

Heeft u vragen over onze collageensupplementen?

Neem contact op!

Wooden Spoon is 100% natuurlijk en biologisch

In onze webshop bestelt u verschillende crèmes voor gezicht en lichaam van het merk. Ook vindt u diverse babyverzorgingsproducten, die door de milde en zachte werking ideaal zijn voor de kwetsbare babyhuid. De producten van Wooden Spoon zijn vrij van chemicaliën, kleurstoffen, siliconen en synthetische ingrediënten. Zorg goed voor uw huid door deze milde en natuurlijke cosmetica aan te schaffen. Zo beschermt u uw huid op een veilige manier, zonder deze bloot te stellen aan schadelijke en kunstmatige stoffen. Als prettige bijkomstigheid produceert het merk haar producten op een vriendelijke manier voor mens en dier. Ook staat de organisatie bekend om haar sociaal-maatschappelijke en milieubewuste manier van werken. Wooden Spoon is daarmee een écht bewuste keuze.

Bekijk onze voedingssupplementen!

12,99 incl. 9% btw

Calcium D3 Forte 60st, voor sterke botten en tanden

10,99 incl. 9% btw

Chroom Actief 200 μg 60 tabletten

9,99 incl. 9% btw

Gold-Vit B™ Forte 60 tabs, B-complex in hoge dosering, met foliumzuur.

17,99 incl. 9% btw

Goud-Vit A+E 30 capsules, Teunisbloemolie, Vitamine A, E, Biotine.

13,99 incl. 9% btw

Ginseng Vita-Complex 30 stuks capsules + A,D,E,C en B vitamines

Koop bewust en bestel uw producten

Bestel uw natuurlijke producten in onze webwinkel en laat u verrassen door de effectieve werking! Voor meer informatie over onze producten en werkwijze leest u onze blog. Ook kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of door te bellen naar +31612345678. U kunt tevens een e-mail sturen naar info@vlife.nl.