100% veilig winkelen
Alleen natuurlijke producten
Home Producten met een sheaboterbasis

Producten met een sheaboterbasis

✓ Gratis verzending

✓ Tevredenheidsgarantie

✓ Natuurlijke producten

Bestel producten met een sheaboterbasis in onze natuurlijke webshop. Heeft u last van een droge huid? Of zoekt u een product om de huid goed te verzorgen zonder daarbij kunstmatige of synthetische stoffen te gebruiken? Probeer dan de biologische producten van Vitameans.life die gemaakt zijn met een sheaboterbasis en laat u verrassen door de verzorgende werking.

Heeft u vragen over onze sheaboterbasis?

Neem contact op!

Ervaar de werking van huidverzorging op sheaboterbasis

Sheaboter is een natuurlijke en plantaardige boter en heeft een kenmerkende nootachtige geur. Het natuurproduct gebruikt men al eeuwenlang voor de verzorging van haar en huid. De boter bevat diverse vitamines en hydrateert en beschermt de huid. De producten met een sheaboterbasis zijn watervrij, natuurlijk en biologisch geproduceerd. Hierdoor komt uw huid niet in aanraking met synthetische stoffen, oliën en allergenen. Hierdoor zijn de huidverzorgingsproducten perfect om te gebruiken voor een zijdezachte en stevige huid. Ontdek de geheimen van dit natuurproduct en verwen uw huid. Voor andere cosmeticaproducten op natuurlijke basis, zoals onze Bulgaarse rozenolie of natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s bekijkt u ons aanbod in de webshop.

Bekijk onze producten!

14,99 incl. 9% btw

Calcium D3 Forte 60st, voor sterke botten en tanden

13,99 incl. 9% btw

Chroom Actief 200 μg 60 tabletten

9,99 incl. 9% btw

Gold-Vit B™ Forte 60 tabs, B-complex in hoge dosering, met foliumzuur.

17,99 incl. 9% btw

Goud-Vit A+E 30 capsules, Teunisbloemolie, Vitamine A, E, Biotine.

12,99 incl. 9% btw

Goud Sylimaryna 100 mg 30 capsules

Plaats uw bestelling voor een stralende huid

Wilt u ook een stralende huid of gezond haar met onze verzorgingsproducten? Bestel dan onze producten in onze webwinkel. U leest alles over onze producten in onze nieuwsbrief en neemt eenvoudig contact met ons op bij vragen of voor advies. U belt naar +31612345678 of stuurt een e-mail naar info@vlife.nl.