100% veilig winkelen
Alleen natuurlijke producten
Home PureWay-C

PureWay-C

Het laatste wetenschappelijke onderzoek heeft de superioriteit bewezen van een ultramoderne vorm van vitamine C als vetmetabolieten (Pureway vitamine C) ten opzichte van de eerdere vormen van vitamine C die op de markt verkrijgbaar zijn – ascorbinezuur, calciumascorbaat en calciumascorbaat / threonaat (Ester-C ®). De innovatieve vorm van vitamine C wordt veel sneller opgenomen en vertoont na verloop van tijd een uiterst gunstige kinetiek. Vetmetabolieten van vitamine C (Pure Way-C ®) dringen snel vanuit het maagdarmkanaal naar de bloedbaan, waar de actieve vitamine C gemakkelijk naar de cellen kan worden verdeeld. Het klinisch onderzoek bij de groep gezonde vrijwilligers liet een betere opname van de vetmetabolieten van vitamine C zien dan andere vormen van de vitamine in vergelijking met de controlegroep.

PureWay C

De effectieve werking van Pureway vitamine C

In vergelijking met andere vormen van vitamine C die op de markt verkrijgbaar zijn, is Pureway Vitamine C de gunstigste vorm van dat molecuul, werkt deze het snelst en is nodig en actief in het lichaam.

Het feit van de perfecte opname van Pureway Vitamine C in de bloedstroom is ook verbonden met de unieke snelle permeatie van vetmetabolieten van vitamine C door de celwanden. Microcapsules van Pureway vitamine C hebben een veel grotere affiniteit voor lipidestructuren van celmembranen, en ze kunnen deze gemakkelijker en efficiënter in de binnenkant van de cellen doordringen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een dergelijke vorm van vitamine C het snelst werd opgenomen door de menselijke lymfocyten T H9. Die cellen van het immuunsysteem vervullen zeer belangrijke functies in het lichaam.

De antioxiderende werking van Pureway vitamine C en het vermogen om vrije radicalen weg te vegen zijn andere eigenschappen die de vetmetabolieten van vitamine C onderscheiden van andere vormen van vitamine C. Dit vermogen om vrije radicalen weg te vegen werd getest door de mate van DPPH-reductie te analyseren, waardoor de bepaling van de mate van effectiviteit van de vetmetabolieten van vitamine C in de strijd tegen vrije radicalen.

Plaats uw bestelling en profiteer van dit effectieve supplement

Bestel Pureway vitamine C bij Vitameans.life of bekijk ons assortiment supplementen van onder andere Olimp Labs of producten als het Perfect Skin Hydro -Complex. Voor verdere vragen of advies over het product, neemt u contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via +31612345678 of per e-mail via info@vlife.nl.