100% veilig winkelen
Alleen natuurlijke producten
Home Over ons

Over ons

Een droom kwam uit op de dag dat we onze webwinkel vitameans.life begonnen. Het is een familiebedrijf, mijn partner en ik runnen het in perfecte harmonie terwijl we elkaar aanvullen en proberen elke dag beter te worden. We hopen dat het binnenkort de bekendste onderneming van Nederland wordt.

De doelen van het opzetten van onze webwinkel laten zien van wat voor wereld we dromen:

  • We verkopen alleen hoogwaardige, wereldwijd gepatenteerde voedingssupplementen, die worden geproduceerd door gecertificeerde fabrikanten, omdat het het belangrijkste is dat onze klanten voor hun gezondheid zorgen met veilige en effectieve voedingssupplementen.
  • Natuurlijke cosmetica wordt gemaakt van ingrediënten van een biologische boerderij, die niet alleen een veilig gebruik garanderen, maar ook rekening houden met de voorwaarden van duurzaam beheer.
  • Tijdens ons werk zorgen we ervoor dat onze klanten via onze website antwoord krijgen op al hun vragen. Op de blog wordt wekelijks nieuwe informatie toegevoegd over vitamines, mineralen, kruiden, schadelijke additieven of de laatste onderzoeksresultaten vanuit zowel medisch als ecologisch oogpunt.
  • We hebben besloten elke maand een deel van het bruto inkomen aan een stichting, niet-gouvernementele organisatie of instelling te schenken. Alleen organisaties die onze wereld verbeteren, kunnen onze donaties ontvangen.
  • Onze verdere plannen omvatten het toevoegen van nieuwe leveranciers aan de lijst die producten van hoge kwaliteit produceren in achtergestelde landen, waardoor de stabiliteit van het gebied wordt bevorderd, omdat we ons verantwoordelijk voelen jegens iedereen die ernaar streeft te gedijen in moeilijke omstandigheden.

Ons motto vat ons credo kort samen: vitameans leven, jij bedoelt de toekomst! Laten we er samen voor werken!

Groeten,
Melinda en Adam