100% veilig winkelen
Alleen natuurlijke producten
Home Bulgaarse rozenolie

Bulgaarse rozenolie

✓ Gratis verzending

✓ Tevredenheidsgarantie

✓ Natuurlijke producten

Bij Vitameans.life vindt u diverse natuurlijke cosmetica, zoals Bulgaarse rozenolie. Als pure en natuurlijke essentiële olie van rozenblaadjes heeft het gebruik van de olie vele voordelen voor uw huid. Zo staat het product bekend om zijn zuiverende werking en heerlijke geur. Ontdek dit fantastische product en laat uw huid stralen!

Heeft u vragen over onze Bulgaarse rozenolie?

Neem contact op!

De werking van Bulgaarse rozenolie

Bulgaarse rozenolie helpt uw huid te hydrateren, kalmeren en herstellen. Met een wattenschijfje veegt u de rozenolie over uw gezicht en hals om de huid te verzorgen. Wanneer u last heeft van roodheid, of acne kan de rozenolie helpen uw huid te herstellen door de ontgiftende werking. Het product herstelt de vochtbalans van de huid, voorkomt acne en heeft een verjongende werking. Daarnaast helpt de kenmerkende geur u te ontspannen. Ook is de olie vrij van chemicaliën, conserveermiddelen en synthetische ingrediënten. Dit natuurlijke, zuivere en biologische product is daarom een essentiële aanvulling op uw  natuurlijke gezichtsverzorging.

Bekijk onze producten!

12,99 incl. 9% btw

Calcium D3 Forte 60st, voor sterke botten en tanden

10,99 incl. 9% btw

Chroom Actief 200 μg 60 tabletten

9,99 incl. 9% btw

Gold-Vit B™ Forte 60 tabs, B-complex in hoge dosering, met foliumzuur.

17,99 incl. 9% btw

Goud-Vit A+E 30 capsules, Teunisbloemolie, Vitamine A, E, Biotine.

13,99 incl. 9% btw

Ginseng Vita-Complex 30 stuks capsules + A,D,E,C en B vitamines

Bezoek onze webshop en plaats uw bestelling

Wilt u ook uw huid goed verzorgen met natuurlijke en biologische producten? Bezoek dan onze webshop en bestel Bulgaarse rozenolie of onze andere producten uit ons assortiment aan natuurlijke cosmetica. Zo bestelt u bij ons ook teunisbloemolie. Voor vragen of informatie over ons kunt u ons telefonisch bereiken via +31612345678 of per e-mail via info@vlife.nl.